Bespaar tijd en geld met grondschroeven!

 

We installeren grondschroeven voor het monteren van allerlei constructies, van veranda’s en hekken tot parkbanken en geluidsschermen. Al het werk wordt uitgevoerd door geautoriseerde installateurs in Nederland. Voordat de schroeven geïnstalleerd worden, boren we een gat voor in de grond om een ​​veilige en nauwkeurige installatie te garanderen. Door het boren worden kleine stenen uit de weg geruimd en worden stenen van maximaal 30 cm in stukken gebroken. Als we op hard gesteente stuiten, boren we deze uit en plaatsen we in plaats daarvan nagels erin, zoals we altijd al gedaan hebben. Grondschroeven kunnen overal geïnstalleerd worden waar u normaal ook graaft om een rechtopstaande paal in beton te storten of een geprefabriceerde betonnen ondersteuning te plaatsen..

Grondschroeven voor meerdere toepassingen

 

Onze methode en schroeven zijn ook goedgekeurd voor grote installaties. We kunnen schroeven plaatsen waar een hek, dek, kleiner gebouw of carport wordt gebouwd. Maar we kunnen ze ook installeren bij grotere constructies zoals geluidsschermen of tuinhuisjes met één verdieping. Andere toepassingsgebieden zijn parkbanken, fietsenstallingrekken, vuilnisbakken en bewegwijzering. We hebben meer dan 10 verschillende schroefmodellen, afhankelijk van de fundering en van wat er geïnstalleerd moet worden. We hebben ook verschillende speciale adapters die bijvoorbeeld worden gebruikt bij het plaatsen van schuttingen, Heras®-afrastering of vlaggenmasten.

Geen schade aan gras, asfalt of bestrating

 

Door grondschroeven te plaatsen, voorkomt u dat uw gazon of bestrating moet worden uitgegraven om een betonnen fundering te plaatsen. Als u bijvoorbeeld kinderkopjes hebt, tillen we gewoon de steen op waar de schroef onder moet komen om daar te boren. We kunnen zelfs een schroef recht door een bestaand houten terras of door asfalt plaatsen, door vooraf te boren met een boor van 80 mm. Dit bespaart natuurlijk veel tijd en geld. Door geen fundering te hoeven plaatsen, kunnen de installatiewerkzaamheden beginnen zodra de schroeven op hun plaats zitten. We kunnen zelfs in de winter grondschroeven plaatsen.

Vul her formulier in en we nemen vandaag nog contact met u op om uw vragen te beantwoorden.