VERSTERK UW AANBOD

WORD PARTNER
MEER INFORMATIE

WILT U MEER WETEN? VUL DAN HET FORMULIER IN

AL PARTNER?
LOG DAN HIER IN

WORD PARTNER VAN STOP DIGGING!

Wij zijn op zoek naar meerdere gedreven bouw- en aannemersbedrijven die hun aanbod willen versterken met het totaalconcept van Stop Digging. In de loop van slechts een paar jaar heeft ons unieke concept – grondschroeven die wij zelf installeren – over de hele wereld zijn sporen nagelaten en heeft Stop Digging een netwerk met meer dan honderd partners in een tiental landen opgebouwd. Onze partners buiten Zweden werken onder ons handelsmerk Stop Digging. Het partnerschap maakt ons sterker, wij dragen allemaal ons steentje bij en werken zowel voor onszelf als voor elkaar.

De grondschroeven van Stop Digging vormen een aantrekkelijk en gewild alternatief voor traditionele funderingsvormen, met name voor betonpalen. Binnen onze klantengroepen groeit de kennis over grondschroeven en de voordelen ervan gestaag, niet in de laatste plaats omdat deze een klimaatvriendelijk alternatief vormen. Wij bieden een ruim assortiment aan schroefmodellen die het onder andere mogelijk maken om bouwwerken te verankeren op lastig toegankelijke plaatsen en in kwetsbare omgevingen. Zo wordt een geheel nieuwe markt aangeboord. Ook de toenemende interesse voor zonne-energie heeft bij onze partners voor meer opdrachten gezorgd, aangezien grondschroeven in deze context een uitermate praktische fundering vormen.

Onze partners werken zelf met hun eigen klanten, van het eerste contact tot de facturering. Veel klanten komen uit het eigen netwerk van onze partners, maar Stop Digging draagt ook bij met centrale marketing. Samenwerking vormt de sleutel tot ons gemeenschappelijke succes.

ZO ERVAREN ONZE PARTNERS DE SAMENWERKING

"MIJN DOEL IS OM
HEEL VEEL  
SCHROEVEN TE INSTALLEREN"

JANNE HYNYNEN, FINLAND

underline
Janne Hynynen werd nieuwsgierig naar Stop Digging na over ons te hebben gelezen op Facebook. Hij heeft een bouwbedrijf in Kuopio in het oosten van Finland. Het eerste contact vond plaats via het internet; daarna boekten we een bijeenkomst in Helsinki en vertelden we Janne meer over onze grondschroeven en ons partnerprogramma.

Janne vond dit allemaal heel goed klinken en is nu een van onze partners in Finland. Hij ziet veel voordelen in de samenwerking.
“Grondschroeven zijn een geweldig idee. Ze zijn eenvoudig te installeren, passen in elke omgeving en kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt”, aldus Janne Hynynen.

Hij is uiterst gemotiveerd om de verkoop in zijn deel van Finland voor zijn rekening te nemen.
“Mijn doel is om heel veel schroeven te installeren”, zegt hij.

VOORDELEN VAN ONS PARTNERSCHAP

WIJ ZORGEN VOOR ONZE FAMILIE

Het succes van onze partners is ons succes. Onze missie is om alle betonpalen in de wereld te vervangen door onze grondschroeven en u als partner speelt hierin een sleutelrol. Daarom zorgen we ervoor dat we iedereen die partner wordt alle voorwaarden geven om te slagen.

ALS PARTNER ONTVANGT U

EEN RENDABELE AANVULLING
OP UW WERKZAAMHEDEN


U breidt uw aanbod uit met een nieuwe dienst en meer producten, wat u nieuwe opdrachten, klanten én inkomsten verschaft. Wij ondersteunen u wat betreft de technische en logistieke aspecten en delen onze kennis over het opbouwen van een succesvol bedrijf met u. Via ons eigen intranet heeft u toegang tot alle benodigde handleidingen, overeenkomsten en sjablonen voor offertes en orderbevestigingen.

ALS PARTNER ONTVANGT U

EEN EXCLUSIEF
GEOGRAFISCH GEBIED


U krijgt een exclusief geografisch gebied waarin uw bedrijf de enige is die ons totaalconcept mag leveren. Wij helpen u ook met de digitale marketing, verkoop en naamsbekendheid – zodat u zich alleen maar hoeft te concentreren op het verkopen en installeren van schroeven.

ALS PARTNER ONTVANGT U

TRAINING EN
PROFESSIONELE BEVOEGDHEID


U wordt getraind in het gebruik van onze producten en machines en ontvangt een unieke bevoegdheid. Een belangrijk deel van ons concept is dat wij de schroeven niet alleen leveren, maar deze ook op professionele wijze installeren. Wij geven u uiteraard continue technische ondersteuning en onze experts die gespecialiseerd zijn in het installeren van grondschroeven zijn altijd beschikbaar voor advies.

ALS PARTNER ONTVANGT U

EEN NIEUW NETWERK VAN
COLLEGA’S EN KLANTEN


U krijgt een geheel nieuw professioneel netwerk met collega’s over de hele wereld en een geweldig gemeenschapsgevoel. Wij organiseren bijeenkomsten voor onze partners en nodigen u uit voor ons sociale netwerk waarin partners elkaar inspireren. Stop Digging geeft u de kans om een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van een conservatieve branche – samen staan we sterk.

HOE GAAT U AAN DE SLAG MET STOP DIGGING:

De markt voor het concept van Stop Digging groeit naarmate steeds meer mensen de veelzijdigheid en voordelen van de grondschroef ontdekken. Daarom gaan wij graag de samenwerking aan met nieuwe partners, met name met kleinere en middelgrote bedrijven binnen de bouw- en aannemersbranche die een sterke lokale klantenkring hebben.

WIJ GELOVEN DAT U

  • een gedreven ondernemer bent met een gevestigd bouw- of aannemersbedrijf met minimaal vijf werknemers.
  • de ambitie heeft om u verder te ontwikkelen en uw bedrijf te laten groeien.
  • Stop Digging en onze unieke grondschroeven ziet als een mogelijke aanvulling op uw dagelijkse werkzaamheden.

Indien u interesse heeft om met ons samen te werken, dan is de eerste stap het plannen van een bezoek aan ons hoofdkantoor in Helsingborg, Zweden. Hier krijgt u gedegen informatie over Stop Digging, onze werkzaamheden en hoe het partnerschap precies in zijn werk gaat. U heeft de kans personeel van onze verschillende afdelingen te ontmoeten en wij beantwoorden al uw vragen. We nemen ons assortiment aan schroeven met u door en u kunt onze machines uitproberen. Als u besloten hebt partner te worden, ontvangt u een startpakket met alles wat u nodig heeft om op gang te komen.

This is the form anchor. Don't delete please.

STOP DIGGING ZORGT VOOR NIEUWE KLANTEN EN INKOMSTEN

SLUIT U AAN BIJ STOP DIGGING

Vul het formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.