products

SGS POSTSCHROEF

Nu hoeft u nooit meer paalfunderingen van beton te gieten. Onze postschroeven maken het werk sneller en eenvoudiger – maar zijn even stabiel als traditionele paalfunderingen. De schroeven zijn beschikbaar in twee standaardbreedtes, zodat u altijd een passende schroef voor uw project kunt vinden.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Carport
Hekwerk
INFORMATIEBLAD

SPECIFICATIES

LENGTE: 935 OG 1200 MM

DIKTE VAN DE SCHROEF: 4 MM

BUITENDIAMETER: 67 MM

U-PROFIEL HOOGTE: 200 MM

U-PROFIEL BREEDTE: 70 ELLER 95 MM

U-PROFIEL DIKTE SCHROEFDIKTE: 5 MM

DIAMETER BEVESTIGINGSGATEN: 10,5 MM

DRUKKRACHT: 6–12,5 KN

TRACTIE: 4,5–6,5 KN

HORIZONTALE KRACHT: 3–4,5 KN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

CERTIFICERINGEN

MateriaalISO 630 FE 360A
Product EN 1090
Galvanisatie EN 1461
Productieproces ISO 9001:2015
Installatieproces ISO 9001:2015

*Stop Digging geeft een geschatte minimale levensduur aan voor zijn grondschroeven. De waarde weerspiegelt het aantal jaren dat een geïnstalleerde schroef naar verwachting zijn technische doel onder normale omstandigheden zal vervullen, en is gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek.

Meerdere grondschroeven

Alle schroeven
products

SGC ADAPTERSCHROEF

Onze universele schroef SGC heeft bovenaan een ronde plaat met meerdere gaten voor diverse toepassingen. Dankzij de grootte van de plaat kunnen constructies heel precies en in twee richtingen worden aangepast. De robuuste afmetingen en de extra dikke zinklaag maken deze schroef sterk en bestendig en daarmee geschikt voor zware klussen.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Modules
Zonnepanelen
Schuttingen
LEES MEERINFORMATIEBLAD
products

SGP ADAPTERSCHROEF

Onze adapterschroef SGP heeft een centraal gat in de kop met een krachtige schroefdraad, wat deze voor veel doeleinden geschikt maakt. Het ontwerp biedt een hoog aanpassingsvermogen en is daarom met name geschikt voor projecten die flexibiliteit vragen, maar die minder hoge eisen stellen aan het draagvermogen.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Modules
Zonnepanelen
Schuttingen
LEES MEERINFORMATIEBLAD
products

SGU BALKSCHROEF

Onze balkschroeven zijn ideaal voor het construeren van een fundering van liggende balken, zoals de ondergrond van een tuinhuisje of de balklaag voor een houten terras. De schroeven zijn beschikbaar in vijf lengtematen, wat het mogelijk maakt om – met behulp van de schroeven – hoogteverschillen in de bodem te compenseren en tegelijkertijd de stabiliteit te behouden.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Houten terras
Tuinhuisje
LEES MEERINFORMATIEBLAD