products

SGP ADAPTERSCHROEF

Onze adapterschroef SGP heeft een centraal gat in de kop met een krachtige schroefdraad, wat deze voor veel doeleinden geschikt maakt. Het ontwerp biedt een hoog aanpassingsvermogen en is daarom met name geschikt voor projecten die flexibiliteit vragen, maar die minder hoge eisen stellen aan het draagvermogen.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Modules
Zonnepanelen
Schuttingen
INFORMATIEBLAD

SPECIFICATIES

LENGTE: 580-1200 MM

DIKTE VAN DE SCHROEF: 4 MM

PLAATDIKTE: 8 MM

BUITENDIAMETER: 67 MM

BOVENPLAAT AFMETINGEN: 95×70 MM

BEVESTIGINGSGATEN MET SCHROEFDRAAD: M20

DRUKKRACHT: 2,5–12,5 KN

TRACTIE: 1,7–6,5 KN

HORIZONTALE KRACHT: 0,5–4,5 KN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

CERTIFICERINGEN

MateriaalISO 630 FE 360A
Product EN 1090
Galvanisatie EN 1461
Productieproces ISO 9001:2015
Installatieproces ISO 9001:2015

*Stop Digging geeft een geschatte minimale levensduur aan voor zijn grondschroeven. De waarde weerspiegelt het aantal jaren dat een geïnstalleerde schroef naar verwachting zijn technische doel onder normale omstandigheden zal vervullen, en is gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek.

Meerdere grondschroeven

Alle schroeven
products

SGU BALKSCHROEF

Onze balkschroeven zijn ideaal voor het construeren van een fundering van liggende balken, zoals de ondergrond van een tuinhuisje of de balklaag voor een houten terras. De schroeven zijn beschikbaar in vijf lengtematen, wat het mogelijk maakt om – met behulp van de schroeven – hoogteverschillen in de bodem te compenseren en tegelijkertijd de stabiliteit te behouden.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Houten terras
Tuinhuisje
LEES MEERINFORMATIEBLAD
products

SGN PIJPSCHROEF

De naam zegt het al – de pijpschroef is een buisvormige grondschroef speciaal ontworpen om een langwerpig of cilindervormig object in vast te schroeven. De schroef is beschikbaar in verschillende afmetingen voor verschillende doeleinden en wanneer deze is geïnstalleerd, hoeft u alleen nog maar datgene wat u wilt verankeren in de buis te schuiven en met vier bouten vast te zetten, snel en eenvoudig.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Verkeersborden
Parken
Afzetting
LEES MEERINFORMATIEBLAD
products

SG EX ADAPTERSCHROEF

SGC EX bestaat uit drie delen. Een schroefgedeelte, een tussenstuk en een kopstuk. Deze modulaire grondschroef stelt u in staat door te bouwen totdat u de gewenste diepte of capaciteit heeft bereikt.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Modules
Schuttingen
LEES MEERINFORMATIEBLAD