products

SGN PIJPSCHROEF

De naam zegt het al – de pijpschroef is een buisvormige grondschroef speciaal ontworpen om een langwerpig of cilindervormig object in vast te schroeven. De schroef is beschikbaar in verschillende afmetingen voor verschillende doeleinden en wanneer deze is geïnstalleerd, hoeft u alleen nog maar datgene wat u wilt verankeren in de buis te schuiven en met vier bouten vast te zetten, snel en eenvoudig.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Verkeersborden
Parken
Afzetting
INFORMATIEBLAD

SPECIFICATIES

LENGTE: 865-2500 mm

DIKTE VAN DE SCHROEF: 2 OF 4 MM

BUITENDIAMETER SCHROEF: 67-114 MM

BEVESTIGINGSGATEN MET SCHROEFDRAAD: 4 X M12

DRUKKRACHT: 10,5–55 KN

TRACTIE: 4,5–41,5 KN

HORIZONTALE KRACHT: 3–14,5 KN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

CERTIFICERINGEN

MateriaalISO 630 FE 360A
Product EN 1090
Galvanisatie EN 1461
Productieproces ISO 9001:2015
Installatieproces ISO 9001:2015

*Stop Digging geeft een geschatte minimale levensduur aan voor zijn grondschroeven. De waarde weerspiegelt het aantal jaren dat een geïnstalleerde schroef naar verwachting zijn technische doel onder normale omstandigheden zal vervullen, en is gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek.

Meerdere grondschroeven

Alle schroeven
products

SG EX ADAPTERSCHROEF

SGC EX bestaat uit drie delen. Een schroefgedeelte, een tussenstuk en een kopstuk. Deze modulaire grondschroef stelt u in staat door te bouwen totdat u de gewenste diepte of capaciteit heeft bereikt.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Modules
Schuttingen
LEES MEERINFORMATIEBLAD
products

SGS POSTSCHROEF

Nu hoeft u nooit meer paalfunderingen van beton te gieten. Onze postschroeven maken het werk sneller en eenvoudiger – maar zijn even stabiel als traditionele paalfunderingen. De schroeven zijn beschikbaar in twee standaardbreedtes, zodat u altijd een passende schroef voor uw project kunt vinden.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Carport
Hekwerk
LEES MEERINFORMATIEBLAD
products

SGC ADAPTERSCHROEF

Onze universele schroef SGC heeft bovenaan een ronde plaat met meerdere gaten voor diverse toepassingen. Dankzij de grootte van de plaat kunnen constructies heel precies en in twee richtingen worden aangepast. De robuuste afmetingen en de extra dikke zinklaag maken deze schroef sterk en bestendig en daarmee geschikt voor zware klussen.

WORDT ONDER ANDERE GEBRUIKT VOOR:
Modules
Zonnepanelen
Schuttingen
LEES MEERINFORMATIEBLAD