FAQ

  1. 1. Wat is Stop Digging?

Stop Digging is een nieuwe innovatie binnen de aanbestedingsindustrie en wij zijn de marktleider in de ontwikkeling, installatie en verkoop van grondschroeven en de bijhorende toepassingen. De installatie van grondschroeven wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde installateurs, tijdens een nauwkeurig proces waarbij niet gegraven wordt. We bieden een stabiele verankering die tijd en geld bespaart.

  1. 2. Hoe kan het gebruikt worden?

We installeren grondschroeven als bevestiging voor verschillende projecten zoals: terrassen, hekken, planken, pergola’s, tuinhuisjes, opslagschuurtjes, speelhuisjes, carports, borden, parkbanken, bijgebouwen en andere buitenconstructies. We bieden slimme oplossingen en veel mogelijkheden voor specifieke projecten.

  1. 3. Hoe bepaal je welk type grondschroef je gebruikt?

We hebben veel verschillende modellen grondschroeven in aangepaste modellen. Afhankelijk van het terrein, de belasting en het project, kunnen we bepalen welk type grondschroef gebruikt moet worden. We bieden ook een goed ontwikkelde reeks toepassingen en accessoires om uw ankerproblemen op te lossen. Onze grondschroeven zijn aangepast aan het Scandinavische klimaat en de afmetingen zijn afgestemd op de Zweedse bouwnormen.

  1. 4. Wat gebeurt er wanneer er een steen in de rond zit?

We boren altijd een testgat voordat we een grondschroef installeren. Kleinere stenen of grind worden aan de kant geschoven tijdens het boorproces. Middelgrote stenen worden in stukken gebroken. Voor grote stenen of in rotsachtig gebied, bieden we verschillende oplossingen en onze opgeleide installateurs hebben veel ervaring met het oplossen van allerlei soorten problemen die zich kunnen voordoen.

  1. 5. Worden de schroeven aangetast door vorst?

We hebben jarenlange ervaring met werken tijdens strenge vorst en we hebben vastgesteld dat onze grondschroeven bestand zijn tegen vorst. Het ontwerp van onze schroeven is aangepast op zware omstandigheden en onze grondschroeven zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in het Scandinavische klimaat. Onze lokale installateurs hebben een goede kennis van het gebied en hebben referentieobjecten.

  1. 6. Gebruiken jullie dezelfde berekeningen voor een betonnen blok?

Ja! Onze oplossing is een vervanging voor een betonnen blok.
CC metingen en ander berekeningen kunnen daarom op dezelfde manier berekend worden als wanneer u een betonblok gebruikt. Als het gaat om belastingen in grotere projecten, raden we altijd aan een test door ons te laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat we de juiste ondersteuning op de grondschroef gebruiken.

  1. 7. Wat voor soorten belasting kunnen de grondschroeven aan – duwen, trekken of horizontaal?

Al onze grondschroeven zijn getest en u kunt bij ons specificaties over de trek-, druk- en horizontale belastingen vinden. Volg deze link: https://slutagrav.se/vara-skruvar/ en klik op de juiste grondschroef om de berekeningen te bekijken. Deze berekeningen zijn gemaakt in normale bouwgrond en kunnen worden beïnvloed door verschillende bodemomstandigheden. Om ervoor te zorgen dat we correcte, lokale waarden hebben, kunnen we een lokale test uitvoeren.

  1. 8. Kracht en stabiliteit?

Onze grondschroeven zijn speciaal ontworpen en hun diktes en oppervlaktebehandelingen zijn aangepast aan het Scandinavische klimaat. Al onze grondschroeven zijn thermisch verzinkt volgens ISO 1461. Alle producten zijn CE-gemarkeerd en onze productiefaciliteiten zijn ISO-gecertificeerd.

  1. 9. Wie zijn onze klanten?

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Al onze installateurs zijn gecertificeerd, beschikken over ID06 en hebben een Aannemersverzekering. Wij zijn de leverancier voor bedrijven zoals NCC, Skanska, Peab, Riksbyggen en verschillende gemeenten in Zweden. Stop Digging is een populaire keuze, omdat we een kosteneffectieve oplossing bieden en de zaken vereenvoudigen voor de klant.

  1. 10. Hoeveel kost het?

Ons concept wordt volledig ter plaatse geïnstalleerd tegen een vaste prijs per grondschroef. Onze prijzen variëren afhankelijk van welke grondschroef u voor uw project moet gebruiken. De prijzen variëren ook afhankelijk van waar in het land u zich bevindt.

Neem hier contact op met uw lokale installateur voor een offerte: https://stop-digging.co.uk/find-your-installer/